simple offline website maker software

Vendégfogadás

Vendégfogadás 

A telkekkel hozzánk került présházakat vendégházakká alakítottuk át, melyek egész évben várják megpihenni vágyó vendégeket.
A pincészetbe borkóstolásra előre be kell jelentkezni. Maximum 15 vendéget tudok fogadni. A vendégeknek lehetőségük van egy szőlőskerti sétát tenni a Szentgyörgy hegy oldalában, ezek után megtekinthetik a Kézműves borászat feldolgozóját,és tetszés szerint kóstolhatják a borászat termékeit. A borok mellé helyben sütött kenyér és a helyi gazdák sajtjai és érdekességei kerülnek borkorcsolya formájában kóstolásra.

Kápolnás ház

Nevében is benne van a Lengyeltóti kápolna közvetlen közelében helyezkedik el. Csodálatos panorámával a környező hegyekre és a Balatonra.
Az önellátó nyaraló kerttel és grillezési lehetőséggel rendelkezik.
A nyaralóban 3 hálószoba, valamint konyha található sütővel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel. A nyaralóban fürdőszoba is rendelkezésre áll.
A nyaraló terasszal, és zárt auto beálloval rendelkezik.
A szigligeti strand 5 km –re t, Tapolca 6-km-re , Hévíz 20 km-re található.
Ez az egyik legjobb elhelyezkedésű szállás Hegymagason.
Olyan helyen van, hogy a családok kedvence lett! Ha csak túrázni szeretne, ideális, a ház mellett megy el a kék túra útvonala.

Férőhelyek száma: 8

Tündér ház 

Ha valaki tényleg egy múzeumi belsőre kiváncsi, aki nem igényli a wifit, aki el akar bújni a világ zajától. Akkor ez a 200éves pinceprésházban megtehető. Saját kuti vizzel, ódon falakkal, puritán módon. Csak férfiaknak ajánlom, baráti társaságoknak.

Férőhelyek száma: 4

A környék

A balatoni táj látványos része a bazalthegyekkel ékesített Tapolcai – medence, melynek legszebb példája az oszlopos elválású bazaltornyokkal szegélyezett Szent György-hegy.
A hegy 3-4 millió évvel ezelőtt keletkezett vulkán tevékenység révén. A felszínre törő láva érdekes ún. bazalt orgona sípokat hozott létre. Évente legalább kétszer érzem az igényét, hogy végig járjuk a hegy ezen részét ahol az erdőben a sárkány gerincén haladva tündér világba érkezhetünk. A tündérek ha a hegy ősszel elcsendesül, leginkább a diófa alatt vagy az irsaim vesszőin szoktak hintázni. Nyáron viszont fent laknak a hegyen. 

Galéria

Érdeklődés

Az üzenet mezőbe kérjük jelőlje meg  tervezett látogatása idejét  vagy kérdését